Hjälmarvägen 1

Hjälmarvägen 1

Slutpris

1 330 000 kr


Almby— Örebro

Hjälmarvägen 1


Slutpris
1 330 000 kr

Almby— Örebro

Ombyggd 2-rumslägenhet med 3 sovrum!

Välkommen till Hjälmarvägen som ligger mellan Universitetet och city. Här finns möjlighet för dig som är i behov av 3 sovrum och vill hålla nere kostnaden. Lägenheten är enligt originalritning en 2 rums lägenhet fördelad på 56,5 m², men byggdes om 2020 och har nu 3 sovrum.

Lägenheten ligger i hörnet högst upp i huset på våning 3 av 3. Tidigare vardagsrum är avdelat och är idag inrett med 2 sovrum. Det tredje och ursprungliga sovrummet ligger på andra sidan av lägenheten. I mitten av lägenheten ligger kök med matplats, mindre vardagsrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin samt klädkammare. Från inre hallen kommer man ut till balkongen.

Gemensam tvättstuga i annan byggnad i området (Hjälmarvägen 9). I föreningen finns även en gemensamhetslokal med övernattningsrum. Föreningen har även en anställd vaktmästare som utgår ifrån en lokal i föreningen.

Här bor du med direkt närhet till livsmedelsbutik, pizzeria och busshållplats m.m. För dig som studerar är det ca 1,4 km till Örebro Universitet och ca 2 km till city.


Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 898 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hjälmarvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjälmarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.