Hjortstorpsvägen 7 / Norr / Örebro

Charmig renoverad etta med äldre stil och låg avgift!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
48.3 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjortstorpsvägen såldes av oss 2020-02-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjortstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna otroligt charmiga etta om ca 48 yteffektiva kvadratmetrar i toppskick från 2017/2018 med äldre stil. Lägenheten har högt i tak som skapar rymd och gott om ljusinsläpp i de stora fönster som finns. Med vackra trägolv, detaljer och låga månadsavgiften om 2270kr/mån kan nu denna etta äntligen bli din!

Topprenoverat HTH kök och helkaklat badrum samt två rymliga garderober/klädkammare samt ett förråd som tillhör lägenheten. Det centrala läget på Norr erbjuder gångavstånd till både mataffären ICA och pizzerior/restauranger. Endast 5-10 min cykelavstånd till city och natursköna Rynningeviken med vackra promenadstråk. Perfekt bostad för dig som studerar på Campus eller jobbar USÖ, endast 5 min cykelavstånd!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.