Hornstensvägen 14 / Lundby / Örebro

Renoverad familjevilla på en barnvänlig gata i Lundby

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
130/36 kvm
Driftkostnad
32 111 kr/år
Tomtarea
411 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-13
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hornstensvägen såldes av oss 2019-03-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hornstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hornstensvägen 14.

På en barnvänlig gata i Lundby saluförs nu detta stora kedjehus som genomgått omfattande renoveringar sedan 2014. Husets 130 kvadratmeter är fördelade på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Under 2018 gjordes en omfattande ombyggnation på entréplan för att få en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. I samband med renoveringen gjordes även en helt ny toalett samt en tvättavdelning som kombinerats med duschrum. På entréplanet finns även ett rymligt sovrum samt ett inglasat uterum med vidbyggt soldäck.
På övervåningen finns tre sovrum, tv-rum samt ett jättefint badrum som renoverades 2015.
Vidbyggt dubbelgarage.
Lättskött trädgårdstomt med äppleträd, vinranka och bärbuskar.

Från bostaden är det endast ca 300m till Lundbyskolan som erbjuder klasser från förskola och upp till sjätte klass.
Vid skolan finns även en pizzeria och återvinningsstation. Endast ett par gator bort ligger närmsta busshållplats med gott om avgångar med stadsbussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten