Hortensiagatan 8 / Mellringe / Örebro

Rymligt och funktionellt 1-planshus med delvis inredd källare på friköpt tomt i Mellringe!

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea/biarea
127/120 kvm
Driftkostnad
48 917 kr/år
Tomtarea
703 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2017-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Hortensiagatan såldes av oss 2017-10-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hortensiagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hortensiagatan 8! Här kan vi erbjuda ett 1-planshus med delvis inredd källare totalyta ca 250 m2. Boyta 127 m2 som fördelas på 5 rum och kök varav 4 sovrum (går att dela till 6 rum) samt praktisk biyta som är delvis inredd 120 m2. Friköpt tomt 703 m2. Fristående kallgarage.

Rumsbeskrivning: Entré/hall, vardagsrum i vinkel (går att dela till 2 rum) med utgång till stenlagd uteplats. Arbetskök med separat matplats, både köket och matplatsen ansluter till uteplats på varsin sida av huset. 4 sovrum. Duschrum. I källaren finns gillestuga i vinkel, tvättstuga, duschrum/bastu, hobbyrum och stora förrådsutrymmen.

Pizzeria, frisör och Ica finns i området. Närhet till skola och förskola samt fina strövområden i Varbergaskogen, Vivallaskogen, Lundbyskogen och Karlslund. nära.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration