Hovslagargatan 6

Hovslagargatan 6


Gamla Hjärsta— Örebro

Hovslagargatan 6Gamla Hjärsta— Örebro

Välkomna till Hovslagargatan 6 i Gamla Hjärsta!

Önskar ni bo med ett lugnt och fint läge med ringa trafik gränsande till Brovallen parken? Då är ni varmt välkomna till Hovslagargatan 6 i Gamla Hjärsta! En mycket tilltalande och påkostad 30-talsvilla med en boyta om 123 m² 4 rum och kök. På entréplanet finner ni 2 st välkomnande hallar, ljust och fint kök med täljstenskamin, sällskapsrum/tv-rum, sovrum/matrum med utgång till ett fantastiskt inbyggt uterum med stora fönsterpartier om 25 m² och med ett soligt söderläge, wc. På övervåningen finns möblerbar hall med utgång till balkong, helkaklad dusch/bad/wc, stort sovrum som kan delas av om så önskas samt ytterligare 1 sovrum. I källaren finns hall, wc, klädvårdsrum, matkällare, tvättstuga med dusch, pannrum/hobbyrum samt rum för bra förvaring. Stor friköpt tomt om 960 m², isolerat 1-bilsgarage byggt 2014 om ca: 50 m², dessutom ett rum om ca: 35 m² på övervåningen, isolerad friggebod, fint orangeri, indragen fiber, bergvärme för låg energikostnad, närhet till populär lekplats mm. Fastigheten har genomgått stora renoveringar under senare år, gå in på vår hemsida och ta del i all information. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad och handlingar finns under dokument på vår hemsida! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea/biarea
123/58 kvm
Driftkostnad
39 200 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-10

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Hovslagargatan såldes av oss 2023-11-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hovslagargatan.

Boka värdering
Peter Sjölinder
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad