Idrottsvägen 10b / Örnsro / Örebro

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
5 225 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-09-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idrottsvägen såldes av oss 2020-09-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Idrottsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Idrottsvägen 10B! Två trappor upp finns denna fina trea om 83 kvm med spännande och trivsam planlösning! Från lägenhetens vardagsrum är det utgång till den mysiga balkongen i sydostläge.
Lägenheten har ett genomgående fint skick!
Här bor du bekvämt på en lugn gata i Örnsro med endast 5 minuters gångavstånd till Södra station och 10 minuters gångavstånd till city! Fin innergård som är stängd för obehöriga.

I månadsavgiften ingår det mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har många fina gemensamhetslokaler och mysig innergård med uteplats. I föreningen finns bland annat cykelförråd, tvättstugor, hobbyrum, bastu och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Lugnt område med bara ett stenkast från fina promenadstråk längs med Svartån.

Välkommen med din visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Örnsro

På väster längs med Svartån hittar du vackra villor med lång historia och bostadsrätter med vacker utsikt på promenadavstånd till city. Soliga dagar kan du njuta längs med ån på någon av de fina sittplatserna i den lummiga omgivningen. Här finner du både en anrik idrottsplats och Örebros äldsta koloniförening, på klassiska väster trivs du.

Skolor och barnomsorg

I Örnsro ligger det en förskola, Hasselbacken. I närliggande område finner man förskola, grundskola samt gymnasieskola.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 4. Tågstationen Södra stationen ligger i området. Bra cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I Örnsro finner man Örnsro idrottspark. Idrottsplatsen anlades år 1902, och har varit hemmaarena för Karlsunds IF. Man finner även Örebros äldsta koloniförening, Örnsro koloniförening som omfattar 20.700 m². Det anlades år 1905. I området finns 79 trädgårdar om vardera 100-170 m². Yoga Life finner man i området för de om är intresserad av motion och hälsa.

Affärer, restauranger och övrigt

I Örnsro finner man flertalet restauranger, bla restaurang Montana, Fredrik Gourmet & Bar samt pizzabud Hawaii. I närliggande områden finner man bla Lidl och Willys. I angränsade området Aspholmen finns välsorterade Robertsons Charkuteri, Jakobssons möbler, Granngården, Lager 157 mm. I området ligger också Örebro smådjursklink, Mekonomen bilverkstad, Hotel Express, Åbylund gruppbostad och Örebro kommuns stadsbyggnadskontor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.