Kabingatan 4 A / Södra Ladugårdsängen / Örebro

2:a med balkong i fritt västerläge!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 332 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kabingatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kabingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en unik nyproducerad 2:a med smakfulla tillval till salu!
Lägenheten är belägen mot innergård med balkong som vetter mot väster (kvällssol). Lugnt och fint läge mot parken och luftig lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med klädkammare och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vitlaserade parkettgolv, målade väggar i vitt samt grått i det rymliga sovrummet och förråd finns i källarplan.

I föreningen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats för grannträffar eller kalas. Det finnas även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster och en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården byggs ett garage med access från alla trapphus. Det kommer finnas ordentligt med cykelparkering både inne och ute. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana spås området bli attraktivt.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.