Kabingatan 4A

Kabingatan 4A

Slutpris

3 150 000 kr


Södra Ladugårdsängen— Örebro

Kabingatan 4A


Slutpris
3 150 000 kr

Södra Ladugårdsängen— Örebro

Dubbla balkonger!

På våning två ligger denna välplanerade lägenhet om 4 rok fördelad på 95 m². Två balkonger med kvälls- respektive morgonsol! Bra förvaring med två klädkammare, skjutdörrsgarderob och separat lägenhetsförråd. Kök från Vedum med enhetligt vita vitvaror av märket Siemens. Kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn, mikro och induktionshäll samt gott om förvaring i skåp och utdragslådor.

Lägenheten är byggd 2019 - Kök/vardagsrum i halvöppen planlösning och utgång till den ena balkongen med kvällssol. Lägenheten har tre sovrum - där det stora sovrummet ligger i anslutning till egen klädkammare och större balkong. De mindre sovrummen har garderober. Två helkaklade duschrum med komfortgolvvärme samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Förutom förvaringen i sovrummen så finns en klädkammare i hallen.

I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom - parkeringsplatser i gemensamt garage i källaren enligt separat kö, föreningslokal med pentry, wc och uteplats som föreningens medlemmar får nyttja. Det finns även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en gemensam tvättstuga som kompletterar lägenheten. Det finns ordentligt med cykelparkering både inne och ute.

Direkt utanför entrédörren finns busshållplats för linje 6 som tar dig in till centrala Örebro. Här bor du också med gång-/ och cykelavstånd till city, förskolor, skolor, mataffärer, universitet och golfbana m.m.


Boarea
95 kvm
Avgift
5 788 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kabingatan såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kabingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.