Kamomillgatan 6

Kamomillgatan 6

Slutpris

1 395 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Kamomillgatan 6


Slutpris
1 395 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Rymlig tvårummare på markplan i populära Sörbyängen

Välkommen till Kamomillgatan 6 och denna yteffektiva lägenhet i markplan med en boyta 58,6 m² som fördelas på 2 rum och kök varav 1 sovrum och med 2 franska balkonger. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning som inkluderar tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.
I månadsavgiften ingår det mesta så som värme, vatten, bredband, kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni via Telia triple play.

I Sörbyängen bor du endast ett stenkast från Örebro city. Sörbyängen är ett lugnt område där skogen är alldeles i närheten till bostaden, samtidigt som det är nära till citypulsen. Med en kort cykeltur på 10 minuter tar du dig både in till stan och till universitetets båda Örebrocampus. I närheten finns god närservice såsom gym, frisör, solarium, apotek, vårdcentral, systembolag och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45. Golfklubben erbjuder utöver 18-hålsbanan även paddelbanor och restaurang. Området trafikeras av stadsbussen som tar dig in till city eller Universitetet.
Lugnt område med närhet till det mesta!

Välkommen på visning!


Boarea
58.6 kvm
Avgift
4 041 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kamomillgatan såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kamomillgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.