Karlsgatan 34A / Väster Park / Örebro

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
125,3 kvm
Avgift
7 969 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2017-02-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk våning som har rymd och trevliga umgängesytor. Högst upp i huset, vån 4 av 4, hiss finns! Lägenheten har fönster åt tre håll vilket skapar ett härligt ljusinsläpp.
Det finns två balkonger, varav den ena är inglasad i söderläge med utsikt över grönskande Väster Park och den andra är en öppen balkong med sol från morgon till kväll - även den med mycket vacker utsikt över Väster Park med grönytor, träd och fågelkvitter.
5 rok (kan göras om till 6 rok) om ca 125 kvm. Ett helkaklat badrum med golvvärme samt en separat wc. I bottenplan på huset finns en gemensam tvättstuga. Det finns ett vindsförråd, endast en trappa upp, som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Det finns även garage i föreningen. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, skola och Trängens idrottsplats. Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv mm. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration