Karlsgatan 32 S

Karlsgatan 32 S

Slutpris

1 650 000 kr


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 32 S


Slutpris
1 650 000 kr

Väster Park— Örebro

Vilket läge! Rymlig balkong på första parkett mot Väster Park!

Här bor du på första parkett rakt mot grönskande och lugna Väster Park. Lägenheten vetter helt och hållet mot parken och från vardagsrummet har du fina dubbeldörrar ut till balkongen. Balkongen ligger i söderläge! Våning 2 av 4, hiss. En mycket hemtrevlig lägenhet med många fördelar. Rymligt sovrum med direkt anslutning till klädkammare. Stor hall med möjlighet att utöka förvaringen ytterligare. När huset byggdes, för 21 år sedan, var halva hallen avsedd till "IT-plats" och idag har det ju blivit populärt med hemmakontor, så varför inte? Ett fint kök med bra skick och mycket trevlig planlösning i vinkel mot vardagsrummet. Tack vare de stora ytorna finns det ordentligt med plats för släktbjudningar. Helkaklat badrum med elburen golvvärme och förberett för tvättmaskin.

Två stora bonusar är att en parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften och att det finns en gemensam tvättstuga i entréplan i huset. Du behöver inte snurra runt med bilen och leta parkeringsplats när du kommer hem från jobbet och du kan enkelt gå en trappa ner för att tvätta hela veckans tvätt på en och samma gång. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni, parkeringsplats med el och bostadsrättstillägg. Mycket välskött och ekonomiskt stabil förening som äger marken. Oförändrade månadsavgifter sedan 2014 och inga planer på att höja avgifterna de närmsta åren. Lägenheten har ägts av samma ägare sedan huset byggdes och är väl omhändertagen.

Att bo i Väster Park ger dig en omedelbar närhet till grönytor, träd och fågelkvitter. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, förskola, skola, busshållplats, caféer och restauranger. Endast 800 m till Ekersgatan och ICA Ekershallen och endast 10 min cykelavstånd till city och resecentrum. Åt andra hållet, västerut, är det även cykelavstånd till fina naturområden kring Karlslund. Nära till påfart/avfart på motorvägen, perfekt för dig som pendlar med bil.


Boarea
59.3 kvm
Avgift
3 721 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-12-20

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2021-12-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.