Kasten Ottergatan 2 / Centralt Öster / Örebro

Centralt Öster

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kasten Ottergatan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kasten Ottergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett attraktivt läge Centralt Öster ligger denna charmiga lägenhet med 1,5 rok fördelad på 55 kvm på våning 3 av 3 - Hiss finns! Lägenheten är renoverad med nytt kök 2017, helkaklat duschrum 2018 och ytskikt 2017. Här erbjuds även charmiga detaljer såsom - högt i tak (2,70 m), spröjsade fönster och spegeldörrar som ger bostaden en äldre och vacker karaktär. Välplanerad lägenhet - kök med utrymme för stort matbord, kyl och frys i fullhöjd, rymligt vardagsrum med fransk balkong och utsikt ut mot Oskarsparken, sovalkov, i duschrummet finns tvättmaskin och torktumlare installerat. I källaren finns även gemensam tvättstuga och rymligt lägenhetsförråd som följer lägenheten. Öppen fiber bredband indraget.

Här bor man i ett Centralt läge på Öster; när du kliver ut genom dörren har du 2 min gångavstånd till idrottsarenor för fotboll, hockey, handboll mm. I samma område finner du dessutom gym och simhall. Med endast 5 min gångavstånd åt andra hållet ligger Stadsparken med mycket vackra promenadstråk längs med Svartån. Mataffär alldeles runt hörnet och 5-10 min gångavstånd till city med shopping, restauranger, uteliv mm. Till Universitetet är det ca 2,5 km, med mycket bra cykelvägar. Till Universitetssjukhuset är det 1,7 km. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.