Kasten Ottergatan 11 G

Kasten Ottergatan 11 G

Slutpris

2 750 000 kr


Centralt— Örebro

Kasten Ottergatan 11 G


Slutpris
2 750 000 kr

Centralt— Örebro

Etagefyra högst upp i huset, balkong i fritt söderläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Central och mycket trevlig etagefyra i välskötta och stabila brf Loet. Lägenheten ligger högst upp i huset och har balkong i fritt söderläge, ingen insyn och inget som skymmer de efterlängtade solstrålarna! Till lägenheten tar du dig antingen genom ett trapphus med hiss eller direkt genom ett utvändigt trapphus på innergården, raka vägen upp till lägenheten. Innergården renoverades med ny plattsättning 2016 och har både äppelträd, grillplats och grönytor. Föreningen köper under våren 2021 loss tomten från kommunen, utan att höja månadsavgifterna.

Bostaden har en smart planlösning med en tydlig uppdelning mellan umgängesytor i bottenplan och privata bostadsytor på övre plan. I bottenplan finner du kök (2011) och vardagsrum i öppen planlösning. Rummen är perfekt avskärmade med en matplats. Här i bottenplan finns även ett helkaklat badrum (2010). På övre plan finner du tre sovrum, ett badrum och en klädkammare. När du kliver in i bostaden får du en radhuskänsla, men med den klara fördelen att vara högst upp utan insyn. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, 100 Mbit/s bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mycket förmånligt för medlemmarna. Brf Loet har satsat på energibesparande och kostnadseffektiva åtgärder så som installation av bergvärme (2010) och nu senast solceller på hustaket (2019). Det finns flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstuga, cykelförråd, soprum med sopsortering, samlingslokal, övernattningsrum, bastu och hobbyrum. Den närmsta tvättstugan ligger i källaren på Kasten Ottergatan 9, hiss finns. Till lägenheten hör ett förråd och det ligger i samma hus som bostaden.

Här bor du endast några kvarter ifrån stadens puls och alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor. Här finns lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. I närområdet finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och flera gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger på andra sidan Oskarstorget. Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Om du söker ett centralt läge i en mycket stabil förening är det här bostaden att satsa på!


Boarea
101 kvm
Avgift
6 484 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 och 4 (Hiss finns)
Såld
2021-03-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kasten Ottergatan såldes av oss 2021-03-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kasten Ottergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.