Korthållsgatan 7 A / Rynningeåsen / Örebro

Ljus, fin 3:a med stor uteplats i soligt söderläge!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 087 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korthållsgatan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Korthållsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tre rum och kök fördelat på 67 kvm. Dubbla uteplatser varav en stor uteplast i soligt söderläge samt uteplats vid entrén. Genomgående ljus och modern med askparkett och vitmålade väggar. Trivsamt och smart planerad, med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Helkaklat duschrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenheten har stora fönster, mer eller mindre från tak till golv vilket bidrar till ett ökat ljusinsläpp och skapar en känsla av extra rymd. Varmförråd i markplan ingår. Mycket trevligt och barnvänligt med lekplats och grönytor på gården.

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. I området finns även förskola, lekplatser och motionsspår. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rynningeåsen

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I Rynningeåsen finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynningeåsen går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder en middagsmeny.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.