Kvastmakarevägen 12 / Norra Bro / Örebro

Bra boende!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
121/33 kvm
Driftkostnad
28 100 kr/år
Tomtarea
697 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på kvastmakarevägen såldes av oss 2020-10-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på kvastmakarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kvastmakarevägen 12 och en fastighet med kanonläge på lugn återvändsgata i barnvänliga Norra Bro. Här får du som köpare ett mycket funktionellt boende i denna villa på ca 121 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Invändigt är det bara att flytta in. Bra planlösning med sovrum på bägge plan och genomgående ljusa ytskikt. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a frånluftsvärmepump som tillsammans med isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, fiber, carport med förråd samt extra isolerat rum, takad altan mm. Fin och lättskött trädgårdstomt som gränsar mot skogsparti. Planritning kommer inom kort. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Bro

Naturskönt och nära staden, så kan vi beskriva det här lugna området som växer. Här kan familjen bygga sitt bo med grönområden och vandringsstråk direkt utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I närområdet Brickebacken finns sex förskolor – Trollskogen, Byggklossen, Gunghästen, Hopprepet, Silva och Pärlan samt i närområdet Almbro finns Almbro skola F-6 och närområdet Brickebacken finns grundskolorna Brickebackens särskola F-6 och Viktoriaskolan.

Kommunikationer

Till området Norra Bro tar man sig via länsbuss linjer 725 och 727. Stadsbussen finns i närliggande området Brickebacken.

Natur och fritid

I närområdet finns två motionsspår – Brickebacken motionsspår och Markaspåret. I närområdet finns även fotbollsplan samt närhet till Örebro Universitet med flertal idrottsanläggningar. I området finns även lekparker.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt läge med nybyggnation av småhus.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.