Ladugatan 17 / Ladugårdsängen / Örebro

Renoverad 2:a med bra månadsavgift!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
47 kvm
Avgift
3 428 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ladugatan såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ladugatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KONTAKTA MÄKLAREN STINA PÅ 070-758 62 04 FÖR ATT BOKA DIN VISNINGSTID!

Välkommen till Ladugatan 17! Ombyggd och renoverad tvåa om ca 47 kvm. Lägenheten har genomgående vita väggar och ekparkettgolv. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Låg månadsavgift på 3 428 kr där värme, vatten, internet, TV och bostadsrättstillägg ingår.

Nära till matbutiker, vårdcentral, lekplatser, förskolor/skola, härliga friluftsområden, 18-håls golfbana, idrottsanläggning, gym och bad m.m. 5-10 min cykelavstånd till city och Universitetet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ladugårdsängen

Här hittar du klassiska villor, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr 5 och vid Gustavsvik går även linjenr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk, motionsspår, Backahallen med tennis, badminton, paddel och Gustavsviks 18-håls golfbana. Här finns även Gustavsviks med bad och gymt.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. I samma byggnad finns även Friskis & Svettis. I Ladugårdsängen finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.