Lägerhyddsgatan 7 B / Rynningeåsen / Örebro

Inglasad balkong i ett fantastiskt fritt och öppet västerläge!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 470 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-06-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lägerhyddsgatan såldes av oss 2019-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lägerhyddsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig och mysig trea med perfekt gavelläge allra högst upp i huset! Vån 3 av 3, hiss finns. Inglasad balkong i öppet och fritt västerläge, ingen insyn. Här kan du njuta av sol hela eftermiddagen och kvällen! Fina umgängesytor med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett stort sovrum med en stor skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum, även det med skjutdörrsgarderob. I hallen finns även en klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme, badkar och tvättavdelning. Välskött HSB-förening med både gemensam tvättstuga och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Bostadsområdet har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Vena-Lillåspåret. I området finns flera förskolor, skola, mataffär och gott om lekplatser. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Cykelavstånd till Universitet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.