Landbotorpsallén 62 A

Landbotorpsallén 62 A

Slutpris

3 350 000 kr


Ekängsparken— Örebro

Landbotorpsallén 62 A


Slutpris
3 350 000 kr

Ekängsparken— Örebro

Fenomenalt läge högst upp, fri utsikt & två balkonger! Välskött brf och garanterad carport/garage.

Välkommen till en väl omhändertagen lägenhet med ett oerhört bra läge högst upp i huset! Vån 5 av 5, hiss. Förutom placeringen på det högsta våningsplanet ligger den här lägenheten dessutom med ett utmärkt hörnläge. Här slipper du insyn helt och hållet och får en fantastisk utsikt över närområdet och mot citykärnan. Två inglasade balkonger, varav den ena i nord-/ostläge med utsikt mot Sörby och city. Det är på den här balkongen du står på tolvslaget på nyårsafton för att beskåda när himlen fullständigt exploderar av vackra fyrverkerier. Den största av balkongerna ligger i söderläge, med sol från morgon till tidig kväll. En del av den här balkongen är öppen och har dessutom en utgång direkt från köket. Här kan kocken enkelt gå fram- och tillbaka mellan spisen och elgrillen medan du sitter i den inglasade delen, kanske med en god bok och en fördrink.

Föreningen är mycket välskött och ekonomiskt stabil. I styrelsen sitter kunniga och engagerade medlemmar som kontinuerligt jobbar för föreningens välmående. Man har hitintills inte höjt månadsavgiften en enda gång sedan starten 2008-2009. Föreningens bankskuld ligger på endast ca 5 000 kr/kvm. Under år 2020 installerades solceller och ett gemensamt elavtal startades upp. Föreningen har årligen trevliga gemensamma aktiviteter, till exempel städdagar, grillning och kräftskiva. Det här är ett läge och en bostad för dig som värdesätter total lugn och ro, men samtidigt uppskattar närhet till liv och rörelse. Du kanske själv är en aktiv person som uppskattar närheten till Gustavsviks golfbana, Backahallen med banor för olika racketsporter, Sörbybackens motionsområde, Gustavsviks bad, gym osv. Här bor du precis intill citykärnan, men inte mitt i. Du kan ställa bilen och promenera eller cykla till restauranger, biobesök, shopping på stan, fika med vänner, konserter osv. Bilen har du för övrigt en plats till direkt vid inflyttning, antingen i carport eller i garage. Föreningen har hela 40 bilplatser till sina 38 lägenheter! Möjlighet att installera laddbox till elbil finns.


Boarea
86 kvm
Avgift
4 479 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Landbotorpsallén såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Landbotorpsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.