Långgatan 23 / Holmen / Örebro

Vacker 20-talsvilla där det bara är att flytta in!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea/biarea
125/59 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Totalareal
972 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Långgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Långgatan 23, belägen på lugn återvändsgatan på attraktiva Holmen. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i denna vackra villa med byggår 1924. Villan som idag är på ca 125 kvm är fördelad på 5 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in då villan senaste året genomgående renoverats. Det finns en röd tråd med de vackra genomgående, listverken samt de ljusa ytskikten. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, helkaklat duschrum, snyggt kök med köksö och skafferi, nytt yttertak mm. Stor och vacker trädgårdstomt om ca 972 kvm med gamla fina fruktträd och litet garage. Nära till city,matvarubutik samt skolor. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration