Långgatan 23 / Holmen / Örebro

Vacker 20-talsvilla där det bara är att flytta in!

Slutpris
4 550 000 kr
Boarea/biarea
125/59 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
972 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Långgatan såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Långgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Holmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Långgatan 23, belägen på lugn återvändsgatan på attraktiva Holmen. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i denna vackra villa med byggår 1924. Villan som idag är på ca 125 kvm är fördelad på 5 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in då villan senaste året genomgående renoverats. Det finns en röd tråd med de vackra genomgående, listverken samt de ljusa ytskikten. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med isolerglas bidrar till låg uppvärmningskostnad, helkaklat duschrum, snyggt kök med köksö och skafferi, nytt yttertak mm. Stor och vacker trädgårdstomt om ca 972 kvm med gamla fina fruktträd och litet garage. Nära till city,matvarubutik samt skolor. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Holmen

Charmigt bostadsområde på väster med närhet till allt. Små och mysiga gator med inbjudande trädgårdar, här trivs familjen som uppskattar det sociala och bekväma livet.

Skolor och barnomsorg

På Holmen finns förskolan Nyckelpigan som ligger i närheten till grundskolan Tegnérskolan. Tegnérskolan är en kommunal F-3 skola som ligger i anslutning till Tegnérlunden. Skolan har två parallella klasser i varje årskurs och ett totalt barnantal på cirka 200 barn. I bostadsområdet Baronbackarna på andra sidan av Hertig Karls Allé intill Holmen ligger Mikaeligården med sammanlagt 55 lägenheter för person i behov av vård- och omsorgsboende.

Kommunikationer

Från området är det ca 2,5 km till city och man tar sig smidigt med bil via Hertig Karls Allé eller så trafikeras området av stadsbuss linjenr 2 och 6.

Natur och fritid

Tegnérlunden och Viktoriaparken är två trevliga parkområden med stora grönytor och lekplatser. På Tegnérlunden finns också plaskdamm. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns.

Affärer och restauranger

På Holmen finns livsmedelsbutik Tempo Lövstahallen. Norr om Holmens bostadsområde ligger Holmens industriområde med diverse handel finns. Där är finns den största närmaste matmarknaden Coop Baronen. Där finns också asiatisk restaurang Saigon och Kötthandlaren. Ytterligare någon kilometer norr från Holmen kommer man till Boglundsängen där hittar man större matmarknader såsom Ica Maxi eller City gross, Systembolaget, lågprisvaruhus m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.