Lilla Ässkogvägen 14 / Norra Bro / Örebro

Bara att flytta in!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
136/6 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Tomtarea
662 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Lilla Ässkogvägen såldes av oss 2020-03-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lilla Ässkogvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lilla Ässkogsvägen 14, högt belägen på friköpt tomt i Norra Bro. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1½-plansvilla på ca 136 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Här är det bara att flytta in då fastigheten ytskiktsrenoverats det senaste året. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a vattenburen golvvärme på entréplan, dubbla badrum, ny el, nytt tak, soldäck i söderläge, kommunalt V/A mm. Stor uppställningsplats för bilar. Lättskött trädgårdstomt. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Bro

Naturskönt och nära staden, så kan vi beskriva det här lugna området som växer. Här kan familjen bygga sitt bo med grönområden och vandringsstråk direkt utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I närområdet Brickebacken finns sex förskolor – Trollskogen, Byggklossen, Gunghästen, Hopprepet, Silva och Pärlan samt i närområdet Almbro finns Almbro skola F-6 och närområdet Brickebacken finns grundskolorna Brickebackens särskola F-6 och Viktoriaskolan.

Kommunikationer

Till området Norra Bro tar man sig via länsbuss linjer 725 och 727. Stadsbussen finns i närliggande området Brickebacken.

Natur och fritid

I närområdet finns två motionsspår – Brickebacken motionsspår och Markaspåret. I närområdet finns även fotbollsplan samt närhet till Örebro Universitet med flertal idrottsanläggningar. I området finns även lekparker.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt läge med nybyggnation av småhus.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.