Lillbackavägen 5 / Södra Ladugårdsängen / Örebro

LÅG MÅNADSAVGIFT!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
2 598 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-11-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillbackavägen såldes av oss 2019-11-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lillbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina två på våning 3 (hiss finns) med balkong med ljuvlig eftermiddagssol och LÅG MÅNADSAVGIFT om 2598 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband och ip-telefoni (fiber). Perfekt för dig som flyttar till ditt första boende, pendlar eller ska studera. Lägenheten är ljus och har en smart och yteffektiv planlösning. Genomgående nytt skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar rymd och utgång till stor balkong! Helkaklat badrum med allt du behöver bekvämt i lägenheten. Välkommen och upplev denna yteffektiva lägenheten!

Bostadsrättsföreningen Piloten 1 består av tre lamellhus. Husen rymmer totalt 60 lägenheter med 20 i varje hus. I området finns det fem förskolor, en grundskola, Navet F-9-skolan och ett gymnasium, Tullängsskolan. Cykelavståndet till Universitetet är ca 4 km. Intill Södra Ladugårdsängen finns en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhallen Backahallen, äventyrsbadet Gustavsvik, Karlsdals ridanläggning, Friskis&Svettis och Sörbyskogen med strövområden och motionsspår. Avståendet till köpcentrum Krämaren och Vågen som ligger i centrala Örebro är det ca 2 km. Till Marieberg Galleria ca 1 mil. En nybyggd Coop-butik öppnade 2014 precis intill bostaden. Här bor du i närhet till det mesta!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Ladugårdsängen

Detta är ett expansivt nybyggnadsområde med toppmoderna bostadsrätter. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

Änglandaskolan är en nystartad skola (2018) med årskurs F-6. Skolan har nybyggda lokaler. I grannområdet Ladugårdsängen finns fyra kommunala förskolor. Här finns även grundskolan Navet med årskurs 7-9.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinje nr 5 och vid Gustavsvik går även busslinje nr 22.

Natur och fritid

I området finns bland annat promenadstråk längs med Gustavsviks 18-håls golfbana. Alldeles i närheten ligger Backahallen med tennis, badminton och paddel. Här finns även Gustavsviks bad med gym, motionsspår och naturreservat.

Affärer och restauranger

Nybyggd Coop ligger i området. Här finns även Friskis & Svettis. I området intill, Ladugårdsängen, finns både vårdcentralen Ängen samt apotek.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.