Lövdalen 451 / Lövdalen / Örebro

Stor fastighet med över 2,2 hektar mark!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
52 kvm
Tomtarea
2.2 ha
Fastigh.bet
Örebro Gällersta-Ökna 5:10 samt Gällersta-Ökna 1:11
Objekttyp
Gård
Såld
2019-06-02
Bostaden är såld!

Denna gård på lövdalen såldes av oss 2019-06-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på lövdalen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lövdalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lövdalen 451, vackert belägen på landet, men med bara ca 10 min med bil till Örebro city. Här erbjuds du som köpare en stor fastighet om hela ca 22 408 kvm och ett bekvämt boende i detta 1-planshus om ca 52 kvm fördelat på 2 rok varav 1 sovrum. Som köpare kan du bo både permanent eller om du ser det som ett fritidsboende. Invändigt har huset genomgående ljusa ytskikt och bl.a fungerande kamin i vardagsrummet samt luftvärmepump-17. Altan under tak. Fiber. Ny tvättmaskin-17. På fastigheten finns ytterliggare ett hus på ca 25 kvm med kamin, duschutrymme och pentry som man kan hyra ut eller använda som gästhus. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten