Mosåsvägen 128

Mosåsvägen 128

Slutpris

1 820 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Mosåsvägen 128


Slutpris
1 820 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Fint belägen 3:a i populära brf Solfjärdern!

Trea på våning 2 av 2 med utsikt över vacker natur i populära brf Solfjädern i Adolfsberg! Lägenheten har ett äldre skick förutom badrummet som helrenoverades år 2016/2017. Mycket fint läge med balkong i syd/väst-läge mot den grönskade skogen. Mycket smidigt med förråd i direkt anslutning till lägenheten.

Brf Solfjädern bildades 1965 och innefattar 204 lägenheter. Föreningen är mycket stabil, äger marken, välskött och lågt belånad. Låg månadsavgift om 3 771 kr. som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, internet och bostadsrättstillägg. Man har gemensamt avtal med individuell mätning för hushållsel.

Det finns bl a cykelförråd, samlings-/festlokal, bibliotek och flera tvättstugor. Mellan varje hus finns fina grönområden med flera lekplatser. Mysigt och lugnt område med skog runtom. Gångavstånd till mataffär (ICA Parkhallen), pizzerior, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Söderut är det endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till City, med bra bussförbindelse, cykelvägar och bra bilväg med nära till påfart/avfart på E20.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 771 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-25

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mosåsvägen såldes av oss 2021-08-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mosåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.