Mosåsvägen 62

Mosåsvägen 62

Slutpris

2 150 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Mosåsvägen 62


Slutpris
2 150 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Totalrenoverad lägenhet i mycket stabil & välskött förening!

VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visning!

Mycket välskött och väl omhändertagen trea i populära brf Solfjädern. Lägenheten har totalrenoverats under åren 2021-2022. Det är bara att flytta in och bo bekvämt och lättskött. Balkong i österläge. Smidigt med förråd i direkt anslutning till lägenheten. Brf Solfjädern bildades 1965 och innefattar 204 lägenheter. Föreningen äger marken, är mycket stabil och lågt belånad (endast drygt 1 100 kr/kvm i lån). Man har även gemensamt avtal med individuell mätning för hushållsel. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

I föreningen finns många fina gemensamma utrymmen, så som cykelförråd, samlings-/festlokal, bibliotek och flera tvättstugor. Mellan varje hus finns fina grönområden med flera lekplatser. Mysigt och lugnt område med skog runtom. Gångavstånd till mataffär (ICA Parkhallen), pizzerior, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Söderut är det endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till city, med bra bussförbindelse, cykelvägar och bra bilväg med nära till påfart/avfart på E20.


Boarea
79 kvm
Avgift
3 844 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mosåsvägen såldes av oss 2022-11-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mosåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.