Mosåsvägen 60

Mosåsvägen 60

Slutpris

1 900 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Mosåsvägen 60


Slutpris
1 900 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Trea i markplan i mycket välskött och stabil förening! Bonus med två wc!

Trea i markplan med uteplats i soligt sydostläge! Hela lägenheten håller en hög standard med fina ytskikt. Rymligt vardagsrum med många möblerbara väggar samt plats för både matgrupp och soffgrupp. Ljust kök med matplats. Här är det nära ut till den mysiga uteplatsen som har skjutbara glaspartier. Två sovrum och en klädkammare. Ett badrum (renoverat ca 2014) med dusch och wc och även en separat wc. Här har alltså en extra wc installerats även i badrummet, vilket i normala fall enbart finns som separat wc.

Smidigt med varmförråd i direkt anslutning till lägenheten.

Mycket välskött och omtyckt förening, som själva äger marken och är lågt belånade (endast ca 1 100 kr/kvm i lån). Man har ett gemensamt elavtal med individuell mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och betyder att föreningen står för den fasta elavgiften och att medlemmarna endast betalar för sin förbrukning. Föreningen har stora fina ytor och gott om parkeringsmöjligheter, allt ifrån varm- och kallgarage, parkeringsplats med el, husvagnsparkering och många fria besöksparkeringar. Det finns totalt 249 bilplatser till föreningens 204 lägenheter.

I brf Solfjädern är det enkelt och bekvämt att bo! Här finns många fina gemensamma och uppskattade utrymmen, så som cykelförråd, samlings-/festlokal, bibliotek och flera tvättstugor. Mellan varje hus finns fina grönområden med flera lekplatser. Här i området är det lugnt och skönt och enkelt att komma ut på en skogspromenad. Gångavstånd till mataffär (ICA Parkhallen), pizzeria, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Söderut är det endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till city, med bra bussförbindelse, cykelvägar och bra bilväg med nära till påfart/avfart på E20.


Boarea
78.5 kvm
Avgift
3 944 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-10

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mosåsvägen såldes av oss 2023-10-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mosåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.