Nästegårdsvägen 1b / Lillån / Örebro

Fri utsikt och lugnt beläget!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
4 531 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-11
Bostaden är såld!

Denna radhus på Nästegårdsvägen såldes av oss 2020-11-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nästegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Nästegårdsvägen 1B!
Här bor du med utsikt fri utsikt över åkrar och ängar i lunga och fina Lillån. Radhuset har tre sovrum, två badrum och yta för det sociala - både inne och ute! Genomgående parkettgolv och klinkergolv i hall och badrum. Tibrokök utrustat med alla praktiska vitvaror och plats för matgrupp. Badrum med golvvärme och dusch, tvättmaskin och torktumlare. På övre planet hittar du tre sovrum (vilket kan göras om till fyra sovrum) och badrum med badkar. Två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan med fri utsikt!

Fiber Stadsnät är indraget. Till bostaden hör ett utvändigt isolerat förråd samt ett vindsförråd. Fint läge i området nära områdets vändplats. Trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära och lugnt område, endast 6,5 km till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Endast 5 min (!) bilväg från bostadsområdet, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop.
Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lillån

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Lillån finns två förskolor. Klöverängens förskola öppnade hösten 2014 i nybyggda lokaler, Klockarängens förskola och Lillåns förskola öppnade januari 2019 i nybyggda lokaler. I Lillån finns två grundskolor. Lillåns södra skola F-6 och Lillåns skola F-9. Finns även Lillåns fritidsgård som ligger mitt i Lillåns 7-9 skola. På skoltid finns det skolcafé och på kvällen förvandlas lokalen till fritidsgård.

Kommunikationer

Med bil tar man sig lätt till Lillån via riksväg 50. Området har två linjebussar Stadsbuss nr 7 och Regionbuss nr 302, och för den hurtige som vill ta cykel finns det fina cykelvägar in till city då avståndet är ca 5 km.

Natur och fritid

Familjärt bostadsområde som erbjuder gröna ytor och lekplatser. Lillån är välkänt för sitt aktiva föreningsliv bl a innebandy, fotboll och tennis. Lillåspåret som ligger i Naturreservatet Kränglan, erbjuder både möjlighet till löpning och skidspår.

Affärer och restauranger

På torget i Lillån finns konditori och frisör samt i närheten en pizzeria. Vid Lillåns handelscentrum (före detta Coop Forum) finner ni Dollarstore, Max hamburgare samt XL-byggbutik. Lillåns vårdcentral och tandläkare finns i området.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.