Nästegårdsvägen 56 B

Nästegårdsvägen 56 B

Slutpris

2 155 000 kr


Lillån— Örebro

Nästegårdsvägen 56 B


Slutpris
2 155 000 kr

Lillån— Örebro

Altan i söderläge och fri utsikt över fälten bakom. Ett av de bästa lägena i området!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Mycket fint och påkostat radhus med ett av de bästa lägena i området! Altan och balkong i söderläge med fri utsikt över fälten bakom huset. Trevlig planlösning med umgängesytor på bottenplan och mer privata ytor på övre plan. I bottenplan finner du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Möbleringsmöjligheterna är många och det går att variera sig på många olika sätt. Här i bottenplan, precis vid entrén, finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. På övre plan finns idag tre sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Den första ägaren till radhuset valde till spotlights i alla tak och ett påkostat parkettgolv i alla rum. Skjutdörrsgarderob i både hallen och det stora sovrummet är ett plus. Det finns även ett utvändigt förråd som tillhör bostaden. Fiber, Stadsnät är indraget. Föreningen äger marken. Parkeringsplats precis framför radhuset ingår i månadsavgiften. Här får två bilar plats och eluttag finns. I området finns även besöksparkeringar och den närmsta ligger alldeles intill det aktuella radhuset. Smidigt för dig och dina gäster!

Lugnt, trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Fälten på baksidan av huset ligger inte inom detaljplanerat område. Det finns idag ingen planerad bebyggelse där. Naturnära bostadsområde, men ändå bara 6,5 km, eller 15 min med bil, till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Det är endast 5 min bilväg härifrån, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop.

Säljaren till radhuset har varit extra nöjd med det fria läget mot fälten på baksidan, många soltimmar på altanen och att radhuset har påkostade tillval.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
99 kvm
Avgift
4 775 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-11-10

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Nästegårdsvägen såldes av oss 2020-11-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nästegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.