Norensbergsgatan 106

Norensbergsgatan 106

Slutpris

1 825 000 kr


Öster/Skebäck— Örebro

Norensbergsgatan 106


Slutpris
1 825 000 kr

Öster/Skebäck— Örebro

Tvåa med genomgående fint skick i mycket stabil förening. Bonus med både uteplats & balkong!

VISNING? Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning!

Välkommen till en välskött och genomgående renoverad tvåa i lugna Skebäck på öster, perfekt läge mellan vackra naturområden och city. Placeringen på vån 2 av 2 ger dig gott om ljusinsläpp i hela lägenheten, ingen granne ovanpå och ingen insyn! Här får du dessutom det bästa av två världar, både en trivsam balkong och en stenlagd uteplats i markplan. Lägenheten har genomgått löpande renoveringar genom åren (2012-2019). Stort och ljust kök med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten känns både rymlig och öppen. Fönster åt två håll! Här finns dessutom en tydlig uppdelning mellan kök och vardagsrum och rummen binds samman fint av en inre hall. Badrummet är helkaklat och totalrenoverat 2015.

Mycket populär, välskött och oerhört stabil förening från slutet av 70-talet. Föreningen äger marken och har bara 2 400 kr/kvm i lån. Här är det välordnat med garage och parkeringsplatser att hyra, endast 100-275 kr/mån, separat kö. Man har även installerat laddstolpar för elbilar. Det finns dessutom flera fria parkeringsplatser för boende och gäster. I föreningen finns bland annat gemensam tvättstuga, miljörum och cykelrum. Det tillhörande förrådet ligger i en bod alldeles runt hörnet.

Det här är ett läge med oerhört många fördelar! Du bor granne med Stadsparken, Wadköping och vackra strövområden längs med Svartån. Fantastiskt fina gång- och cykelvägar till Naturens hus och Rynningeviken/Oset naturreservat via slussen och småbåtshamnen. Från bostaden är det dessutom kort avstånd till Universitetssjukhuset och endast 15 min cykelavstånd till Universitetet. I närheten finns två stora och en mindre mataffär. Från bostaden till city är det endast 1,5 km. Den korta biten tar du dig enkelt med cykel, elsparkcykel eller genom en avkopplande promenad.

Varmt välkommen på visning av Norensbergsgatan 106!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 447 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Norensbergsgatan såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norensbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.