Norra Belltorpsvägen 23 / Södra Lindhult / Örebro

Trea med balkong i söderläge!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
78 kvm
Avgift
4 539 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Belltorpsvägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norra Belltorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra Lindhult, ett stenkast från Adolfsberg. Här finns nu en ljus och fin trea med fönster åt tre håll! Lägenheten har bra förvaringsutrymmen, flera garderober och klädkammare samt ett tillhörande förråd på gården. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som ligger i soligt söderläge!
Här bor man i lugnt och trivsamt område, granne med naturen och cykelavstånd till Örebro City samt Marieberg Köpcentrum.

I föreningen finns det gemensam tvättstuga och samlingslokal/övernattningslägenhet.
P-plats med motorvärmare går att hyra för 200 kr/mån.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.