Norrängsvägen 4

Norrängsvägen 4

Slutpris

5 495 000 kr


Centralt norr— Örebro

Norrängsvägen 4


Slutpris
5 495 000 kr

Centralt norr— Örebro

Stadsvilla från 1923 med både läge och charm!

Välkommen till Norrängsvägen 4! Här kan vi centralt på norr erbjuda en charmig och renoverad 20-tals villa med spröjsade originalfönster och lummig trädgård med fruktträd. Bostadsytan är 200 m2 fördelat på 7 rum och kök varav 4 sovrum. Huset är i 2 ½ - plan plus hel källare med praktiska bi-ytor. Längst upp finns en ljus och öppen inredd vind, där synliga takbjälkar bidrar till extra charm. Huset har genomgående en ljus och tilltalande interiör med takhöjd på 2,7 meter på både entréplan och övre plan. Fastigheten är i bra skick där stora renoveringar är utförda på senare år.

Den ljusa entrén från baksidan leder in till det fantastiska öppna köket, perfekt för både matlagning och middagar med plats för ett stort matbord. Köket byggdes till 2010 och har utrustats med hög standard i fabrikatet Puustelli. Två blanco hoar, vitvaror från Siemens med bl.a. inbyggd ångugn och espressomaskin vid sidan av varmluftsugnen samt side-by-side kyl/frys med ismaskin. Från köket är det stora, spröjsade fönster och utgång till det bakre altandäcket på drygt 80 m2, där det finns gott om plats för såväl matbord, grillhörna, växter och loungedel i kvällssolen. Entréplanet har också vardagsrum i fil med allrum samt renoverat duschrum från 2011.

Övre plan har 3 sovrum varav ett är genomgångsrum, och ett möblerbart allrum som leder ut till en stor balkongterrass om ca 23 m2 med härlig kvällssol och utsikt mot Svampen. Övre planet innehåller även ett badrum, renoverat 2009, med badkar och toalett. Från allrummet leder en trapp upp till den fantastiska, ljusa inredda vinden med synliga takbjälkar med dolda up-lights.

Källarplanet kan nås både inifrån och utifrån med egen ingång, vilket skapar möjligheter för hemmaföretagets kontor eller uthyrning. Förutom stora och praktiska bi-ytor i källaren med gott om hyllor och plats för förvaring finns tvättstuga, allrum och gästrum/kontor

Utomhus finns vidbyggd carport samt en bod med plats för redskap för trädgården. På husets framsida ligger ytterligare ett insynsskyddat altandäck. Runt omkring finns uppbyggda planteringar med hallonhäck, smultron, vinbär och rosor som blommar hela sommaren.

Huset ligger på promenadavstånd från Örebro city, Centralstationen, Venaspårets motionsspår samt Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren. Flera skolor och förskolor finns i närheten samt lekpark i den populära Svampenparken. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice, bland annat vid det nya Mejeritorget.


Boarea/biarea
201/70 kvm
Driftkostnad
43 703 kr/år
Tomtarea
702 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-17

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Norrängsvägen såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Norrängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.