Nygatan 84 / Centralt / Örebro

Läcker citylägenhet i mycket stabil förening med låga månadsavgifter!

Slutpris
2 430 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 366 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nygatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående renoverad (2019) och mycket fräsch trea centralt - bara att flytta in!

Fantastiskt bra läge med gångavstånd till city, idrottsanläggningar, simhall, flera olika gym, restauranger, mataffärer, förskolor och skolor. Brf Vallen är en mycket ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Föreningen äger marken och i månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Nytt fr o m hösten 2019 är att bredband 100 Mbit/s numera ingår i månadsavgiften! Här i föreningen finns även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mer fördelaktigt för de boende. Föreningen jobbar kontinuerligt med underhåll och renovering. De har bland annat bytt till 3-glas fönster, säkerhetsdörrar, renoverat stammar, målat tak och senast bytt samtliga rör och radiatorer till värmesystemet.

Lägenheten ligger på våning 5, hiss finns. Mysigt kök med plats för matbord och stolar. Stort fönsterparti i vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum med två garderober. Balkong i söderläge. Parkeringsplats i föreningen kostar 70 kr/mån, separat kö. Garage kostar 200 kr/mån, separat kö. Endast ca 2,5 km till Örebro Universitet. Ca 2 km till Universitetssjukhuset med mycket bra cykelvägar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.