Olofsgatan 15 / Ormesta / Örebro

Nyproducerad GAVELTVÅA med stor balkong!

Slutpris
1 530 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
3 233 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olofsgatan såldes av oss 2020-11-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Olofsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna superfina tvåa om 51 kvm på våning 3 med gavelläge och väl genomtänkta tillval.
Näst högst upp i fastigheten erbjuds denna mycket fina och trevliga lägenhet med utsikt mot innergården och över hustaken i det nybyggda villaområdet intill. Här bor man med lyxig känsla, tack vare att man valt att göra tillval som exempelvis helkaklat badrum och spotlights i badrum och kök. Beläget i det populära området Ormesta, ett par minuters gångväg till Universitet.
Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet är det utgång till en härlig balkong i sydostläge om ca 8 kvm. Gavelläget på lägenheten ger många fönster med ett fint ljusinsläpp.
HTH kök som är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Till lägenheten hör ett vindsförråd, 1 trappa upp från lägenheten som även nås med hiss.
Att bo mellan Universitetet, Oset naturreservat och citypulsen gör att läget är suveränt för som värderar att bo i välgjorda och påkostade bostäder med bra läge eller för den studerande. Lägenheten ligger ett par hundra meter från Universitetet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till city som ligger 3-4 km bort. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek.

Välkommen med din intresseanmälan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ormesta

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

Förskolor och grundskolor finns i närområdena.

Kommunikationer

Till området Ormesta tar man sig via stadsbuss linje nr 9 och länsbuss linjerna nr 721 och 724.

Natur och fritid

Området Ormesta ligger i direkt anslutning populära strövområdet Erik Rosenbergs stuga, Oset, Rynningeviken och Hjälmaren. Rynningeviken är även populärt för fågelskådning. I området ligger idrottsanläggningen Tybblelundshallen samt i närområdet vid Örebro Universitet finns även där idrott och fritidsanläggning.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt skede där nya bostadsområden växer fram.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.