Oskarstorget 16 C

Oskarstorget 16 C


Centralt öster— Örebro

Oskarstorget 16 CCentralt öster— Örebro

Tvåa med bra yta i originalskick och fransk balkong mot Oskarstorget

Drömmer du om det optimala renoveringsobjektet? Här finns alla möjligheter för dig som vill ha ett projekt eller skapa ditt personliga hem i Örebros populära kvarter och i en stabil ekonomisk bostadsrättsförening.

Lägenheten har en luftig planlösning med genomgång mellan hall, kök och vardagsrum. Alla rum har fönster med en härlig utsikt mot Oskarsparken. Till lägenheten hör ett källarförråd. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni, fast elavgift och bostadsrättstillägg. I tv-grundutbudet ingår 17 HD-kanaler och från Telenor ingår 100/100 Mbit/s bredband.

Föreningen har en fint ordnad innergård med plattsättning, buskar, äppelträd, lekplats, grönytor och planteringar. Du kan höra fågelkvitter och för en liten stund glömma bort att du är mitt i city. Mycket välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening. Våren 2021 köpte föreningen loss marken från kommunen och idag ägs marken således av föreningen själva. Brf Loet har satsat på energibesparande och kostnadseffektiva åtgärder så som installation av bergvärme (2010) och nu senast solceller på hustaket (2019). Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mycket förmånligt för medlemmarna. Det finns flera fina bonusutrymmen för en ny medlem att upptäcka, bland annat gemensam tvättstuga, cykelförråd, soprum med sopsortering, samlingslokal, övernattningsrum, bastu och hobbyrum.

Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset. Frukostbröd eller fika kan du snabbt kila iväg och köpa på bageriet som ligger lite längre ner på samma gata.


Boarea
69 kvm
Avgift
4 580 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-11-29

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Oskarstorget såldes av oss 2022-11-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Oskarstorget.

Boka värdering
Ida Källmyr
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad