Peppargatan 27 / Sörbyängen / Örebro

Låg månadsavgift och inglasad balkong!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 028 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-09-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2019-09-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning, EJ ÖPPEN VISNING! Endast bokade visningar.

Välkommen upp till våning 2 (hiss finns) till denna ljusa gaveltvå om 56 utmärkt planerade kvadratmeter med inglasad balkong. LÅG MÅNADSAVGIFT om 3 028 kronor ingår värme, tv och bredband. Här erbjuds en modern med optimalt planerad yta om två rum och kök med sociala ytor högt i tak och öppen planlösning. Från den välkomnande och goda förvaringshallen tar sedan den sociala ytan vid med det ljusa vardagsrummet som införlivas med köket. Ljuset är påtagligt med många fönster och utgång till den inglasade balkongen i olika väderstreck. En ljus lägenhet med fint ljusinsläpp!
Brf Söderängarna är en stabil förening med låga avgifter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller garage. Från garage finns hiss som tar dig upp högst upp i huset till vindsförrådet som tillhör lägenheten. Välkommen att flytta in och koppla av!

Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den nyöppnade "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även Sörbyskogen med fina promenadstråk. Ska du studera till vinter/våren passar detta område dig perfekt med endast gångavstånd till Örebro Universitetet. Ett omsorgsfullt nyproducerat bostadsområde präglat av charm. Barnvänligt beläget med närhet till skola samt förskola. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sörbyängen

Här hittar du radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I Sörbyängen finns det 3 förskolor, Pepparn, Basilikan och Lergöken. Grundskola finns Sörbyängsskolan och Kryddgårdsskolan. Sörbyängen är ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går via Tybble centrum och är buss nummer 6.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. För den som vill ha olika aktiviteter på ett och samma ställe ska ta ett besök till Sörbybacken. Där åker man skidor vintertid men på sommaren finns café, höghöjdsbana, "trappen" (560 meter) eller varför inte gå eller springa upp för backen. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

I Sörbyängen finns restaurang Sooshi, Sörby Pizzeria och Gustavsviks restaurang och café. Intill området finns Ica Maxi Stormarknad med generösa öppettider samt Systembolaget. Här finns även mindre affärer som blomaffären Pionen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.