Peppargatan 1

Peppargatan 1

Slutpris

2 830 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Peppargatan 1


Slutpris
2 830 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Välplanerad 5 rok i populära Sörbyängen, mycket stabil och välskött förening!

Femrumslägenhet till salu! En halv trappa upp med inglasad balkong i bästa sydvästläge saluförs nu denna kanonlägenhet i välskötta Brf Örtagården. Kök och vardagsrum ligger intill varandra, med en halvöppen planlösning i vinkel. I det luftiga, stilrena köket finns full modern utrustning. Vardagsrummet är rymligt och har ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll. Gott om utrymme finns för att möblera med både soffgrupp och matplats. Lägenheten har tre (möjlighet till fyra) sovrum och dubbla badrum!
I denna lägenhet är förvaringsutrymmen inget problem, det finns ett flertal garderober i lägenheten och en stor klädkammare, dessutom ett förråd precis utanför entrédörren.

Föreningen är mycket ekonomiskt stabil och välskött, och erbjuder både garage och parkeringsplatser med el. Det finns lika många bilplatser som antal lägenheter i föreningen. Området är lugnt och ligger inom gångavstånd till city. I närområdet finns flera mataffärer, vårdcentral, frisör, gym, förskolor och skolor. Alldeles intill ligger Grönpepparparken med fina lekplatser och stora grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, inklusive en 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/padel/tennishall, höghöjdsbana och motionstrappa.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
117 kvm
Avgift
6 132 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.