Per-Eriksgatan 10

Per-Eriksgatan 10

Slutpris

4 000 000 kr


Gamla Hjärsta— Örebro

Per-Eriksgatan 10


Slutpris
4 000 000 kr

Gamla Hjärsta— Örebro

20-talshus på hörntomt i fina centrala villakvarter

Punchveranda, kakelugn och burspråk sätter karaktär på det här magnifika 20-talshuset. Bergvärme och eldstäder på båda våningsplanen ger värme till de stora ytorna; Två hela våningsplan samt källare och vind med ståhöjd. Entréplanet och ovanvåningen har stora genomgångsrum som ger ett naturligt flöde genom hela huset. Tre rum på varje plan samt kök och wc på entréplan och badrum samt möblerbar hall på ovanvåningen. En dekorativ järngrind välkomnar dig till trädgården med fruktträd och en pergola. På fastigheten finns också ett fristående garage.

Hjärsta är ett fint och populärt villaområde med cykelavstånd till city och resecentrum, i området finns förskolor och grundskolor. Det går även snabbt att ta sig till motorvägen.

Husets behöver lite omsorg och byggnadsvård men har alla förutsättningar att bli en riktig 20-talsdröm, varm välkommen att anmäla dig till visning,


Boarea/biarea
168/135 kvm
Driftkostnad
21 352 kr/år
Tomtarea
694 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Per-Eriksgatan såldes av oss 2023-05-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Per-Eriksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.