Räntmästargatan 80 / Sörby / Örebro

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea/biarea
126/7 kvm
Driftkostnad
36 909 kr/år
Tomtarea
406 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-05-04
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Räntmästargatan såldes av oss 2019-05-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Räntmästargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Räntmästargatan 80! äntligen en villa i populära området. Fastigheten har genomgått stora renoveringar under senare tid och är inredd i mycket god smak med fina materialval. Boytan ca: 126 m², stort sällskapsrum som går att dela av till sovrum om så önskas, helkaklad wc/dusch/bad, stort härligt kök med vita snickerier, idag 3 st sovrum, (men kan bli fler om så önskas), bytt tak och fönster samt plåt mm. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! kontakta mäklaren för mer information samt visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten