Repslagaregatan 1 / Almby / Örebro

Mycket smakfullt boende i attraktiva Almby!

Slutpris
4 695 000 kr
Boarea/biarea
126/166 kvm
Driftkostnad
28 300 kr/år
Tomtarea
688 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-07-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Repslagaregatan såldes av oss 2019-07-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Repslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Repslagaregatan 1, belägen på friköpt hörntomt i hjärtat utav attraktiva Almby. Här erbjuds du som köpare ett mycket bra boende i denna stora 1-plansvilla med källare om ca 126 kvm + 166 kvm. Bra planlösning med öppna sällskapsutrymmen mellan kök-vardagsrum och Tv-Rum. Som köpare får du merväden i form utav bl.a bergvärme, renoverat kök med kamin, inredd källare med flera möjligheter till sovrum, fiber samt garage mm. Lättskött tomt. I Almby bor man i ett lugnt, familjärt villa område med gång- och cykelavstånd till centrum. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.