Repslagaregatan 7

Repslagaregatan 7

Slutpris

5 150 000 kr


Almby— Örebro

Repslagaregatan 7


Slutpris
5 150 000 kr

Almby— Örebro

1 ½-plansvilla i hjärtat av Almbys villakvarter med uppväxt trädgård med äppelblom

I hjärtat av Almbys gamla villakvarter strålar en gul 80-talsvilla med en uppväxt fruktträdgård. Burspråk, fönsterluckor, farstukvist och mönstrad betong på uppfarten är detaljer som ger en varm och välkomnande känsla till det glada gula huset. Huset är varmt omhändertaget av samma ägare sedan det byggdes 1983. Praktiskt kök med plats för matgrupp och som har kontakt med vardagsrummet som rymmer både soffgrupp och matbord. Idag finns tre stora sovrum, varav ett var två mindre rum på originalritningen. Master bedroom på ovanvåningen har både balkong och stor klädkammare. Badrum på båda våningsplanen, varav ett har dusch och ett badkar. Tvättstugan har groventré, så smutsiga barn och djur behöver aldrig slussas in i husets finare delar. Garage med plats för en bil och friggebod i trädgården.

Repslagaregatan ligger i samma kvarter som Näsbyvägen där du hittar stadsbussarna. Gångavstånd till Almbyskolan med årskurs F-9, flera förskolor, Universitet, Willys, apotek och restauranger. Samtidigt bor du nästan granne med Osets naturreservat med promenadstråk ut till Hjälmaren, småbåtshamnen och Naturens hus. Välkommen med din intresseanmälan och skapa ditt drömhem med bästa läge,


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
38 271 kr/år
Tomtarea
720 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-13

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Repslagaregatan såldes av oss 2023-10-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Repslagaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.