Rödklintsgatan 24

Rödklintsgatan 24


Nya Hjärsta— Örebro

Rödklintsgatan 24Nya Hjärsta— Örebro

Välkomna till Rödklintsgatan 24 i Nya Hjärsta! Mycket tilltalande 1½- plansvilla i puts!

Välkomna till Rödklintsgatan 24 i Nya Hjärsta! Mycket tilltalande 1½- plansvilla i puts med ett lugnt och fint läge intill skogen och med en trevlig och ljus öppen planlösning. Villan är byggd 2006 och har en boyta om ca: 166 m² 6 rum och kök varav 4 sovrum. Entré/hall, stort härligt sällskapsrum ihop med köket, utgång till altan samt ett fint inbyggt uterum och spabad, sovrum, helkaklad dusch/wc samt groventré/tvättstuga. På övervåningen finner ni allrum med stor kupa, 3 stycken sovrum, helkaklad dusch/bad/wc. Fin friköpt tomt om 934 m², stort isolerat 2-bilsgarage ca: 50 m² med separat förråd och vattenburen golvvärme samt el-port. Gå in på vår hemsida och ta del i all information samt se alla fina bilder. Huset är besiktigat och energideklarerat och handlingarna finner ni på hemsidan under dokument. Kontakta mäklaren för visningstid!


Boarea
166 kvm
Driftkostnad
29 118 kr/år
Tomtarea
934 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Rödklintsgatan såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rödklintsgatan.

Boka värdering
Peter Sjölinder
Ansvarig mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad