Rosenhillsgatan 6

Rosenhillsgatan 6

Slutpris

1 402 500 kr


Norr— Örebro

Rosenhillsgatan 6


Slutpris
1 402 500 kr

Norr— Örebro

Välplanerad 1,5:a med riktigt låg boendekostnad!

Välplanerad 1,5:a med riktigt låg månadsavgift; 1 912 kr inkl värme, vatten, tv, bostadsrättstillägg och fri parkering på innergården i mån av plats. Stabil och välskött HSB-förening med god ekonomi. Trevlig planlösning med en fin öppenhet mellan rummen, utan att kompromissa med möblerbara väggar. Sovalkov i vardagsrummet skapar en trevligt avskärmad sovrumsmiljö. Kök med gott om förvaring, renoverat åren 2011-2013, med rostfria vitvaror och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med stambyte 2005. Här snålas det verkligen inte med förvaring! I lägenheten finns två klädkammare, städskåp, skafferi och utöver det finns det ett stort källarförråd som tillhör lägenheten. Föreningen tillhandahåller cykelförråd, tvättstuga och en innergård med gräsmatta och sittplatser samt fria parkeringsplatser. Det centrala läget på Norr erbjuder gångavstånd till både mataffär och pizzerior/restauranger. Endast 5-10 min cykelavstånd till city och natursköna Rynningeviken med vackra promenadstråk. Perfekt bostad för dig som studerar på Campus eller jobbar på USÖ, endast 5 min cykelavstånd!


Boarea
48 kvm
Avgift
1 912 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-30

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Rosenhillsgatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rosenhillsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.