Rosenhillsgatan 6 / Norr / Örebro

Välplanerad 1,5:a med riktigt låg boendekostnad!

Slutpris
1 402 500 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 912 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosenhillsgatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rosenhillsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1,5:a med riktigt låg månadsavgift; 1 912 kr inkl värme, vatten, tv, bostadsrättstillägg och fri parkering på innergården i mån av plats. Stabil och välskött HSB-förening med god ekonomi. Trevlig planlösning med en fin öppenhet mellan rummen, utan att kompromissa med möblerbara väggar. Sovalkov i vardagsrummet skapar en trevligt avskärmad sovrumsmiljö. Kök med gott om förvaring, renoverat åren 2011-2013, med rostfria vitvaror och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och renoverat i samband med stambyte 2005. Här snålas det verkligen inte med förvaring! I lägenheten finns två klädkammare, städskåp, skafferi och utöver det finns det ett stort källarförråd som tillhör lägenheten. Föreningen tillhandahåller cykelförråd, tvättstuga och en innergård med gräsmatta och sittplatser samt fria parkeringsplatser. Det centrala läget på Norr erbjuder gångavstånd till både mataffär och pizzerior/restauranger. Endast 5-10 min cykelavstånd till city och natursköna Rynningeviken med vackra promenadstråk. Perfekt bostad för dig som studerar på Campus eller jobbar på USÖ, endast 5 min cykelavstånd!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.