Rostastrand 18 / Rostastrand / Örebro

Slutpris
9 800 000 kr
Boarea/biarea
215/100 kvm
Driftkostnad
55 500 kr/år
Tomtarea
756 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-06-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Rostastrand såldes av oss 2020-06-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rostastrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rostastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rostastrand 18! En mycket smakfull och tilltalande 20-talsvilla i ett av Örebros mest eftertraktade område. Villan är belägen vid Rostastrand intill svartån. Till största del har fastigheten genomgått renoveringar under senare tid och är inredd i mycket god smak med påkostade materialval. Villan har en bostadsyta om ca: 215 m² 7 rum och kök varav 5-6 st sovrum, ljusa och fina sällskapsrum, helkaklade våtutrymmen, exklusivt Kvänum kök, flera fungerande eldstäder mm. På tomten finner ni ett fint gårdshus om ca: 40 m² med hall, dusch/wc, sovrum/allrum samt kök/matplats, passar med fördel någon typ av verksamhet/hobby eller varför inte hyra ut? Isolerat garage, vedbod/förråd, friköpt hörntomt om 756 m². Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder! Kontakta mäklaren för mer information samt visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.