Seved Bååts väg 1A

Seved Bååts väg 1A

Slutpris

5 960 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Seved Bååts väg 1A


Slutpris
5 960 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Välkomna till Seved Bååts Väg 1a i Adolfsberg! Äntligen en bekväm och välunderhållen 1-plansvilla,,,

Välkomna till Seved Bååts Väg 1a i Adolfsberg! Äntligen en bekväm och välunderhållen 1-plansvilla i vinkel. Den har ett bra läge i Adolfsberg med närhet till barnomsorg, skola och lekplatser. Villan är uppförd 1989 och har en öppen och tilltalande planlösning med en boyta om 143 m² fördelade på fem rum och kök. Tomten på 893 m² är friköpt och gränsar till Fredsbergsparken. Villan har två badrum, tvättstuga, tre sovrum, vardagsrum och allrum samt isolerat 1-bilsgarage. Allrummet har kamin och utgång till det inglasade uterummet. Köket har burspråk och en generös yta för matplatsen. Fiber finns indragen. På fastigheten finns även en friggebod på 10 m². Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Handlingarna finns under dokument på vår hemsida. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset.


Boarea/biarea
143/34 kvm
Driftkostnad
34 446 kr/år
Tomtarea
893 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-02-14

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Seved Bååts väg såldes av oss 2022-02-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Seved Bååts väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.