Sidvallsgatan 17 / Sörby/Eklunda / Örebro

Toppenläge nära City och balkong mot innergård med syd-västläge!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
5 472 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kommer din chans att bo i ett lugnt område riktigt nära city! Lägenheten är belägen en trappa upp på våning 2 av 4 (hiss finns) med balkong mot innergård i härligt syd-västläge med mycket sol. Ljust kök med gott om plats för matbord. 2 sovrum, varav ett väldigt stort med klädkammare och utgång till balkong som är insynsskyddad mot föreningens innergård. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi som erbjuder bra gemensamhetsutrymmen, exempelvis samlingslokal, övernattningsrum och hobbyrum. Föreningen har under året installerat solpaneler för att minska elkostnaden. Gemensam tvättstuga finns på bottenvåning med två stora tvättmaskiner, stor torktumlare och två torkskåp. Möjlighet till en egen tvättmaskin i lägenheten finns. Till lägenheten hör också ett vindsförråd. Nära till idrottsarena, bad & gym, mataffär, restauranger, universitet osv.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.