Sidvallsgatan 7

Sidvallsgatan 7

Slutpris

2 000 000 kr


Sörby/Eklunda— Örebro

Sidvallsgatan 7


Slutpris
2 000 000 kr

Sörby/Eklunda— Örebro

Läcker etagelägenhet med nyrenoverat kök och badrum!

VISNING: Kontakta mäklaren för egen tidsbokning!

Stor och fin etagetrea med nyrenoverat kök och badrum! Köket är totalrenoverat och ombyggt 2021. Badrummet är totalrenoverat 2022. Även sovrummens ytskikt är nyrenoverade. Balkong med morgon- och förmiddagssol. 3 rok om hela 108 kvm, högst upp i huset. Mycket fint ljusinsläpp och ingen insyn. Eldningsbar öppen spis i det stora vardagsrummet är en bonus och bidrar till skön mysfaktor. En stor möblerbar hall i anslutning till vardagsrummet passar perfekt som kontorshörna eller för att byggas om till sovrum. På samma våningsplan finns även en rejäl klädkammare och flera garderober. Tillsammans med tillhörande vindsförråd och källarförråd finns det gott om förvaringsutrymmen. Här finns även en separat wc med tvättmaskin, du får enkelt plats med en tvättpelare om du så önskar.

Ekonomiskt stabil och lågt belånad HSB-förening, med endast ca 1 300 kr/kvm i bankskuld. Föreningen äger fastigheten. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (100 Mbit/s), ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen genomför löpande renoveringar och underhåll. Föreningen har flera gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, cykelrum, bastu, samlingslokal och sittplatser på innergårdarna. Mycket centralt läge, med endast 5 min cykelavstånd till city. Området är ett mycket uppskattat bostadsområde mycket tack vare den lugna atmosfären precis utanför stadskärnan. Här finns det både större bostadshus och villor. Det är knappt 3 km till Universitetet och ICA Maxi, med mycket bra cykelvägar. Alldeles i närheten ligger idrottskvarteren med idrottsarenor för bland annat fotboll, ishockey och bandy. I det kvarteret ligger även Idrottshuset, simhall och flera gym. Inom gångavstånd från lägenheten finns det dessutom flera olika mataffärer och restauranger.

Flexibelt tillträde!


Boarea
108 kvm
Avgift
6 575 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-30

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2022-09-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.