Sigillgatan 102

Sigillgatan 102

Slutpris

2 045 000 kr


Björkhaga— Örebro

Sigillgatan 102


Slutpris
2 045 000 kr

Björkhaga— Örebro

Enplans radhus med gavelläge, inglasat uterum och trädgård i västerläge!

Välkommen till ett enplans radhus med gavelläge i lugna och barnvänliga Björkhaga. Här bor du i direkt anknytning till det fantastiska naturområdet och skogen i Karlslund. Ett område och en bostad som passar fint för både yngre, äldre, barnfamiljer och djurvänner! Mysigt läge med baksidan mot en skogsdunge. Inglasat uterum, soldäck och trädgård på baksidan i väster. Det finns även en uteplats på framsidan, i öster. Ett oerhört bekvämt och lättskött boende, perfekt för dig som uppskattar en inte alltför stor trädgård! Bostaden har ett något äldre skick med stor potential. Inre reparationsfond på nästan 12 000 kr ingår. Här finns kök, vardagsrum, två sovrum, en klädkammare som kan göras om till en sovalkov, badrum och en separat tvättstuga. Välskött förening som har tvättstuga, nyrenoverad kvartersgård med kök, pingisrum, övernattningsrum och relaxavdelning med bastu och dusch. Kvartersgården kan hyras för barnkalas, fester mm. Föreningen har tre lekplatser och en bollplan. Föreningen lånar även ut verktyg, släpkärra, trädgårdsredskap mm. Man disponerar dessutom det lilla huset Römalen, Där finns en liten snickarbod med olika maskiner och verktyg. Det finns även möjlighet att låna Römalen för kursverksamhet eller umgänge. I området är det fri parkering. Föreningen har även garageplatser, parkeringsplatser med el och platser för att ladda elbilar. Mycket nära till förskola, skola och busshållplats. I Karlslund finns mycket uppskattade motionsspår och skidspår. Kort biltur till Haga Centrum med mataffär, simhall, apotek mm. Bra cykelvägar till city, ca 6-7 km.

"Som att bo på landet fast i stan!" enligt säljaren.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
79 kvm
Avgift
3 368 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2020-01-14

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sigillgatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sigillgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.