Sigillgatan 102 / Björkhaga / Örebro

Enplans radhus med gavelläge, inglasat uterum och trädgård i västerläge!

Slutpris
2 045 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 368 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sigillgatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sigillgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett enplans radhus med gavelläge i lugna och barnvänliga Björkhaga. Här bor du i direkt anknytning till det fantastiska naturområdet och skogen i Karlslund. Ett område och en bostad som passar fint för både yngre, äldre, barnfamiljer och djurvänner! Mysigt läge med baksidan mot en skogsdunge. Inglasat uterum, soldäck och trädgård på baksidan i väster. Det finns även en uteplats på framsidan, i öster. Ett oerhört bekvämt och lättskött boende, perfekt för dig som uppskattar en inte alltför stor trädgård! Bostaden har ett något äldre skick med stor potential. Inre reparationsfond på nästan 12 000 kr ingår. Här finns kök, vardagsrum, två sovrum, en klädkammare som kan göras om till en sovalkov, badrum och en separat tvättstuga. Välskött förening som har tvättstuga, nyrenoverad kvartersgård med kök, pingisrum, övernattningsrum och relaxavdelning med bastu och dusch. Kvartersgården kan hyras för barnkalas, fester mm. Föreningen har tre lekplatser och en bollplan. Föreningen lånar även ut verktyg, släpkärra, trädgårdsredskap mm. Man disponerar dessutom det lilla huset Römalen, Där finns en liten snickarbod med olika maskiner och verktyg. Det finns även möjlighet att låna Römalen för kursverksamhet eller umgänge. I området är det fri parkering. Föreningen har även garageplatser, parkeringsplatser med el och platser för att ladda elbilar. Mycket nära till förskola, skola och busshållplats. I Karlslund finns mycket uppskattade motionsspår och skidspår. Kort biltur till Haga Centrum med mataffär, simhall, apotek mm. Bra cykelvägar till city, ca 6-7 km.

"Som att bo på landet fast i stan!" enligt säljaren.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Björkhaga

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I området finns Björkhaga förskola och Solskenet förskola. Här ligger även Björkhagaskolan, årskurs F-3.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7, 8 och 9.

Natur och fritid

Kulturreservatet Karlslund ligger i närheten till Björkhaga. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närområdet Haga centrum finns, Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga, Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, bibliotek mm. På Karlslunds Herrgård finns café, konferens, catering och julbord m.m. http://www.karlslundsherrgard.se/ Närmaste handel finns i Haga centrum ett stenkast från Karlslund där man hittar bl a livsmedsmedelbutik, Hagabadet, gym, apotek, bibliotek och restaurang.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.