Sigillgatan 193

Sigillgatan 193


Björkhaga— Örebro

Sigillgatan 193Björkhaga— Örebro

Uteplats och inglasad balkong!

I barnvänliga Björkhaga finns nu denna trea med både uteplats och inglasad balkong till salu! Praktisk hall med klinkergolv och stort förråd. En trappa upp finns två sovrum, kök med alla praktiska vitvaror och badrum med badkar. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med infravärme där man njuter av dom kallare årstiderna- annars kan man grilla och njuta av sol på uteplatsen vid entrén! Senaste åren har man genomgående bytt golv (2023) och satt in ny kyl och frys (2021).

Brf Dimman är en mycket stabil föreningen, inför 2023 gjorde man en höjning om endast 3%. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg. Föreningen har en egen hemsida: https://www.brfdimman.se/

Barnvänligt och lugnt område med grönområden, lekplatser och närhet till skolor. Nära till busshållsplats samt natursköna Karlslundsskogen med motionsspår och även till Haga centrum med mataffär mm.

Välkomna på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 444 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2023-11-20

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sigillgatan såldes av oss 2023-11-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sigillgatan.

Boka värdering
Ella Söljén
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad