Sixtens väg 8B

Sixtens väg 8B

Slutpris

2 895 000 kr


Lillån— Örebro

Sixtens väg 8B


Slutpris
2 895 000 kr

Lillån— Örebro

Stilrent radhus med altan i underbart västerläge som bjuder på sol från eftermiddagen till kvällen

Välkommen till Sixtens väg 8B

Stilrent och väldigt fräscht radhus som stod färdigt 2018. Här har man låtit kombinera den lantliga känslan i stora spröjsade fönster med det moderna och lättskötta som en ny bostad medför. Mycket bra planlösning där köket är i vinkel och har en öppen planlösning till matplats och sedan det mysiga vardagsrummet med fint ljusinsläpp från de stora fönstren. Här kan du kliva ut på den stora altanen och njuta av solen från eftermiddagen fram till sen kväll. På altanen finns även ett väl tilltaget utekök, perfekt för grillkvällarna!
På bottenplan finner du även ett helkaklat badrum samt en praktisk separat tvättstuga.
På övre plan finns ytterligare ett helkaklat badrum, ett allrum samt tre sovrum. För den som har ett trädgårdsintresse så har föreningen beslutat att bostaden kommer nyttja en gräsyta om ca 12kvm för egen plantering, pallkrage eller dylikt. På framsidan av bostaden finns ett förråd samt en plattsatt parkeringsplats med utrymme för två bilar.
Fiber genom stadsnät är indraget.

Lugnt, trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära, men ändå bara 6,5km in till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Det är endast 5 min bilväg från bostadsområdet, via Lundby till ICA-Maxi, Plantagen, Citygross m.m. vid Eurostop.

Intresserad av bostaden? Kontakta mäklaren för mer information om processen; fred.rehn_janowicz@maklarhuset.se eller 072-8198151.


Boarea
109 kvm
Avgift
4 882 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2023-05-01

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Sixtens väg såldes av oss 2023-05-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sixtens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.