Skogstorpsvägen 6G / Södra Lindhult / Örebro

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 720 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogstorpsvägen såldes av oss 2019-06-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Skogstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Lindhult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk tvåa med uteplats och grönskande trädgård i soligt västerläge!

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar trevlig sällskapsyta. Sovrum med direkt ingång till rymlig "walk-in-closet".
Utöver förvaringsutrymmen i lägenheten så finns det även ett stort utvändigt förråd som tillhör bostaden.

Här bor man i lugnt och trivsamt område, granne med naturen och cykelavstånd till Örebro City samt Marieberg Köpcentrum.
P-plats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.

Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södra Lindhult

Med naturreservatet Sommarro runt knuten, närheten till city och Marieberg Köpcentrum får du det bästa av flera världar. I den här klassiska stadsdelen finns flera skolor, lekparker, matbutik, restauranger, tidlösa Brunnsparken och närhet till två golfbanor. Här möts du alltid av ett hjärtligt hej när du joggar runt elljusspåret i Santorieskogen.

Skolor och barnomsorg

Förskolan Helianthus Valpebo & Eriksbergsgårdens förskola ligger i området. Ekeskolan är en skola för elever med synnedsättning och ytterligare funktionsnedsättningar från förskoleklass och uppåt. Åsbackaskolan är en nationell skola för barn med hörselnedsättning. I närliggande Adolfsberg erbjuds F-6 Brunnsskolan, F-9 Adolfsbergsskolan och Waldorfskolan där det även finns flera förskolor.

Kommunikationer

Området trafikeras av busslinjerna nr 1, 22 och 4. Ca 10 minuters bilväg intill stadskärnan. Ca 15 minuter fin cykelväg in till stadskärnan.

Natur och fritid

I området finns finns flertalet parker, tex Lindhultsparken, Erikbergsparken. I närliggande Adolfsberg ligger Vänneboparken som är utrustad med tennisbanor, Vårboparken samt Sjättedelsparken. Närhet till Gustavsviksbadet som erbjuder ett äventyrsbad inomhus, utomhusbad samt en 5-stjärnig camping med bla äventyrsgolf. För den golfintresserade finns både Gustavsviks golfbana samt Mosjö golfbana i närheten.

Restauranger, nöje och övrigt

Vid Adolf Mörners plan i närliggande Adolfsberg finns en välsorterad ICA-butik (ICA Parken) och pizzeria. I närheten ligger även Robertsons charkuteri. Övriga restauranger i området är Sommarro värdshus och Restaurang Svalan. Vid centrum i närliggande Adolfsberg - Adolf Mörners plan - ligger dansbanan Regnbågen och folkparken Brunnsparken med lekpark, restaurang, teater och festlokaler. I området finns vårdcentral, apotek, folktandvård samt servicehem finns i området. Adolfsbergs kyrka med tillhörande församlingshem. I närliggande Marieberg erbjuder Mariebergs köpcentrum ett stort utbud av butiker. Örebros Travbana är även den placerad i Marieberg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.