Skolmästaregatan 2A / Almby / Örebro

Två rum och kök med balkong i söder läge samt finns hiss!!!

Slutpris
1 290 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 315 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skolmästaregatan såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Skolmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2 rum och kök fördelad på 56,5 kvm med balkong och fönster i två väderstreck. Våning 2 av 3 - hiss finns! Förening med bra ekonomi och låg skuldsättning! Bra förvaring i lägenheten med klädkammare, garderobsvägg i sovrum samt till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd i källaren. I föreningen finns två tvättstugor med torkrum, cykelförråd, övernattningsrum, samlingslokal, bastu med dusch och hobbyrum med pingisbord. Här bor man med gångavstånd till Örebro Universitet och mataffär m.m. samt endast ca 10 min cykelavstånd till City.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.